מותגי בירה מפורסמים מכל העולם

בירה גרמנית

Erdinger | ארדינגר
גרמניה, עשויה לפחות-51% לתת חיטה משובחת לצד לתת שעורה, עוברת תסיסה שנייה בחבית או בבקבוק בדומה לשיטת ייצור השמפניה, תהליך זה מוודא את טריות הבירה, מעלה את רמת הגיזוז ומקנה את העננות האופיינית, הבירה אינה עוברת סינון. 5.3%

Beck’s | בקס
גרמניה, בירה מסוג פילזנר, סופר פרימיום, הידועה בכל העולם בשל איכותה. הבירה מיוצרת משנת 1873 בעיר ברמן שבצפון גרמניה על פי אותה המסורת וממרכיבים טבעיים בלבד. 5%

Weihenstephan | ויינשטפן
גרמניה, אייל. בירת חיטה לא מסוננת מהמבשלה הוותיקה בעולם, קלילה ומרעננת בעלת ארומה ייחודית וטעם מעודן. ויינשטפן מיוצרת בחבל בוואריה שבגרמניה מאז שנת 1040 עם אותה הנוסחה של ארבעה מרכיבים קבועים: לתת חיטה, כשות, מים, שמרים. 5.4%

Radeberger | רדברגר
בירה רדברגר היא בירת הלאגר הראשונה בגרמניה מאז 1872. זוהי הבירה היחידה המיוצרת במבשלת בהצלחה רבה. בירה רדברגר קלה לשתיה, קריספית עם מרירות נעימה. 4.8%

warsteiner | וורשטיינר פרימיום
בירת וורשטיינר מיוצרת על ידי משפחת קראמר משנת 1753 ומבשלתם הינה המבשלת הפרטית הגדולה ביותר בגרמניה.וורשטיינר פרימיום ורום היא בירה בסגנון פילזנר ונחשבת בירת הדגל של המבשלה.

Weihenstephaner vitus | ויינשטפנר ויטוס
גרמניה, וויצן-בוק. Vitus הינה בירת חיטה לא מסוננת מסוג וייצן-בוק, בעלת צבע בהיר שופע וחושני. ויטוס מאופיינת בטעם דומיננטי מאד עם ניחוח פירות טרופיים, מתיקות אלכוהולית מאוזנת וטעמים עשירים של שמרים ומאלט מתובלים. זוכה 4 מדליות זהב בתחרות World Beer Awards – הבירה הטובה בעולם, בירת החיטה הטובה בעולם, הבירה החזקה הטובה בעולם, הבירה החזקה הטובה באירופה. 7.7%

paulaner | פאולנר
בירת החיטה הנמכרת בעולם. היישר מהמבשלה הגדולה בבוואריה מגיעה בירת חיטה בהירה לא מסוננת, בעלת 5.5% אלכוהול. זוהי בירה מרעננת, זהובה, בעלת כובע קצף סמיך ויציב וארומה פירותית בטעם שמימי. בכל פאולנר תמצא את המרכיבים המובחרים ביותר שאיכותם מבוקרת בקפדנות ייקית על מנת להבטיח שגם היום, קרוב לארבע מאות שנה לאחר שבושלה לראשונה – טעמה יהיה זהה לטעמה המקורי.

בירה דנית

Carslberg | קרלסברג
דנמרק, בירת לאגר עדינה בעלת גוון זהוב בהיר, ארומה נעימה וטעם מרענן. קרלסברג מתגאה במסורת מפוארת של למעלה מ- 160 שנה של איכות ללא פשרות שהחלה עם הקמת המבשלה בקופנהגן בשנת 1847 על ידי ג׳יי. סי. ג׳ייקובסן. מבשלת קרלסברג השפיעה עצומות על תעשיית הבירה העולמית. במעבדות קרלסברג התגלו פריצות דרך מדעיות ששינו את פני התעשייה לעד, למשל גילוי שמרי הבירה הטהורים, המצאת סולם ה-PH ועוד. 5%

Tuborg | טובורג
דנמרק, לאגר ענברי. בירה בסגנון לאגר ענברי עשירה, ארומטית, מלאה טעם וגוף, ועם זאת קלה לשתייה, הרמונית ומאוזנת. פרופיל הטעם העשיר הוא תוצאה של שימוש בחומרי גלם מובחרים הכוללים תערובת ייחודית של שלושה סוגי לתת, שבראשם Cara Amber שהינו לתת המיוצר בתהליך מסורתי של Double Processed העובר תהליך כפול של בישול לח ואז קליה היוצר שכבת קרמל עשירה 5.2%

Jacobsen saaz blonde | ג’ייקובסן סאז בלונד
דנמרק, אייל. בירת בוטיק מבית קרלסברג. בירה בסגנון ALE המיוצרת בעזרת לתת בהירה, בדומה למסורת הבירות הבלגיות. הכשות הצ’כית SAAZ מוסיפה לבירה רמזים של אורן המעשירים את הארומות הפירותיות של בננה ומשמש עם תיבול עדין של ציפורן. לבירה גוף בינוני מלא המשאיר בפה תחושה חלקה ונעימה, טעמים עשירים ומאוזנים עם רמת מרירות בינונית וסיומת חמאתית ארוכה. 7.1%

Jacobsen extra pilsner | ג׳ייקובסן אקסטרא פילזנר
דנמרק, בירת בוטיק מבית קרלסברג. בירת פילנזר (לאגר) מיוחדת ממרכיבים אורגניים בלבד. לבירה צבע זהוב-קש, גיזוז עדין וראש קצף עשיר. בעלת ארומות של שעורה, משמש וכשות המאזנים יחדיו את המרירות המרומזת בפה. בירה יבשה, עם מתיקות מעודנת וסיומת ארוכה שמתאימה במיוחד לצד אוכל. 5.5%

Somersby | סומרסבי
דנמרק, סיידר תפוחים אלכוהולי, מיוצר מתערובות של תפוחים מובחרים שנסחטים בעדינות ועוברים תהליך התססה טבעית. סיידר שפותח במיוחד כסיידר אלכוהולי מתקתק, קליל ומרענן ולכן הוא מתאים במיוחד לאקלים ולחך הישראלי. הוא מהווה גם אלטרנטיבה אלכוהולית מצוינת לאלו המקפידים על תזונה נטולת גלוטן. היחיד ללא חומרים משמרים. 4.5%
הולנד |

Heineken | היינקן
היינקן היא בירת הלאגר הנמכרת ביותר בעולם. הבירה, שמקורה בהולנד, בעלת 5% אלכוהול, משווקת בכ-190 מדינות. להיינקן מסורת עשירה של ייצור בירה, החל משנת 1873, והיא מיוצרת מחומרי הגלם האיכותיים ביותר.

Strongbow | סטרונגבאו
סיידר התפוחים האלכוהולי הנמכר בעולם מבית הייניקן מכיל 5% אלכוהול, עשוי מרכז תפוחים טבעי ונטול גלוטן. בעל טעם מתוק ומרענן. אלטרנטיבה מושלמת לצרכן שמחפש אופציה אלכוהולית חלופית לבירה.

Grolsch ׀ גרולש
בירת לאגר בהירה, מרירה, יבשה ופופולרית מאוד בהולנד. המותג התפרסם בעיקר בזכות בקבוקו המיוחד עם הפקק המתהפך (Swing top) שנכנס לשימוש ב-1897. אז זה לא היה חריג, אך כיום הבקבוק מהווה גימיק מצוין. 5% אלכוהול.

בירה ספרדית

Estrella Damm | אסטרייה דאם
ספרד ,לאגר קלאסית בסגנון פילזנר, קלילה ומרעננת. טעמה עדין ומרירותה נמוכה בזכות מעט אורז המוסף למתכון, ולכן היא נתפסת כמתאימה לשתייה בכל סיטואציה. 4.6%

בירה איטלקית

Peroni Nastro Azzurro | פרוני
איטליה, לאגר בהירה, צלולה ומרעננת, קלה לשתייה, בעלת גיזוז עדין, צבעה טבעי ומשלב צהוב קש והשתקפות ירקרקה. המתכון הייחודי מוצא איזון על ידי משחק בין לתת מזני שעורה מובחרים, שילוב של שני זני כשות. 5.1%

בירה אירית

Murphy’s | מרפיס
מרפיס, מותג הבירה האירי הוותיק קיים משנת 1856. בירת הסטאוט האירית, עשויה מלתת קלוי, המעניק לה מרירות ויובש, מכילה 4% אלכוהול. בירה סטאוט היא בירה שצבעה שחור ענברי. שיטת הגיזוז היחודית והפטנט שמצוי בפחית מעניקים למרפיס גיזוז שהוא כמעט ולא מורגש, קצף קטיפתי, סמיך ואיתן. מרפיס נחשבת לסטאוט מתקתק וקליל, המאפיין הבולט שלה מעבר לטעמה המיוחד הוא החלקות שלה.

Guinness | גינס
אירלנד, אייל סטאוט. גינס היא בירת פרמיום כהה מקטגוריית סטאוט, המיוצרת במבשלת סט ג’יימס בדבלין אירלנד. האיזון המושלם בין מרכיביה הקבועים: שעורה קלויה, מים זכים ממעיינות הרי הוויקלו ופרחי הכשות, מעניקים לה את צבעה האדום הכהה והעמוק. טעמה המריר נוצר מהקלייה הארוכה ומאפשר הנאה של חווית טעם ייחודית. בירה גינס נמזגת באיטיות בשישה שלבים עד לקבלת הפיינט המושלם. סודה הוא בהקפדה על אותה נוסחה ייחודית מזה 256 שנים. 4.2%

Kilkenny | קילקני
אירלנד, אייל. קילקני מיוצרת במבשלה עם היסטוריה ארוכת יומין ונקראת על שם המקום ממנו מגיעה- Kilkenny, אחת מהעיירות העתיקות והמפורסמות ביותר באירלנד. קילקני הינה בירה מסוג אייל המותססת על ידי חנקן ובעלת ראש קצף סמיך ועמיד לאורך זמן, לקילקני צבע אדמוני כהה, טעם מיוחד בעל מרירות מעודנת וטעם קטיפתי, בזכותו קיבלה את שמה הנוסף Irish Cream Ale.

Magners | מאגנרס סיידר
אירלנד, סיידר תפוחים. מאגנרס, המגיע מצפון אירלנד, מתבסס על מסורת ארוכת שנים ועבודה קשה ומוקפדת. לייצורו משתמשים ב-17 סוגי תפוחים שונים אשר כל זן תורם את אופיו – מתיקות, חמיצות, מרירות וכו׳. אלו עוברים תסיסה איטית כחודשיים ע”י שמרי בר טבעיים. 4.5%

בירה צ'כית

Pilsner Urquell | פילזנר אורקוואל
צ׳כיה, הבירה הצלולה הראשונה בהיסטוריה מאז שנת 1842. הפילזנר מאוזנת ומרעננת, עשויה מים רכים נטולי מינרלים, שעורה מובחרת וכשות מסוג סאאז. מראה זהוב צלול והיא מתאפיינת בארומה מרירה ופרחונית של כשות צ׳כי, טעמי לתת עדינים, גוף מורגש וגיזוז ממוצע. 4.4%

Budweiser Budvar | באדוויזר בודואר
בירה לאגר צ׳כית, בעלת קצף סמיך ועשיר ובעלת ניחוח עדין של כישות ופאצ‘ולי. הטעמים הארומאטיים של הבירה הינם תוצאה של בחירה קפדנית של חומרי גלם כגון שעורה ממורביה ומים מבארות ארטזיאניות המגיעים היישר ממעמקי אגם ״עידן הקרח״. הבירה שעוברת תקופת התבגרות בת כ-90 ימים, נחשבת לבירת הייצוא מספר אחת של צ‘כיה ונמכרת ביותר מחמישים מדינות ברחבי העולם. 5%

Staropramen | סטארופראמן
השילוב בין המצוינות והמסורת של הבירה הצ’כית לבין מבשלת סטארופרמן שנוסדה בפראג בשנת 1869, הוליד את הבירה הצ’כית המובילה בעולם סטארופראמן. הבירה הינה לאגר בהיר בסגנון פילזנר בעלת צבע זהוב עמוק וראש קצף עשיר. סימן ההיכר שלה הוא הסיומת המרווה המכונה “RIZ”.

בירה סקוטית

Brewdog | ברודוג
המבשלה נפתחה בשנת 2007 על ידי ג׳יימס ווט ומרטין דיקי, אשר החליטו בגיל 24 שהבירות המצויות בשוק משעממות אותם, והפתרון היחיד הוא להתחיל לבשל בעצמם. ברודוג הפכה למבשלה הפרטית הגדולה ביותר בסקוטלנד עם 358 עובדים. הבירות מלאות בטעם, מרירות להפליא ומוסיפות עניין וצבע לתעשייה המסורתית. 3.8-9.2%

בירה בלגית

Leffe blonde | לף בלונד
בירת איל מנזרית בלגית שמקורה במנזר בלגי בן יותר מ 800- שנה. הבירה מיוצרת בתהליך של תסיסה עילית משעורה, תירס וכשות לה מוספים תבלינים ופירות המעניקים לה את טעמיה המובחנים .בעלת צבע זהוב וצלול וארומה מעושנת מעט, יבשה ומתובלת קלות. 6.6%

Leffe brun | לף בראון
בירת אייל מנזרית בלגית שמקורה במנזר בלגי בן יותר מ 800- שנה. הבירה מיוצרת בתהליך של תסיסה עילית משעורה, תירס וכשות לה מוסיפים תבלינים ופירות המעניקים לה את טעמיה המובחנים. לבירה איזון מושלם בין מרירות למתקתקות טבעית וצבע חום כהה-ועמוק. 6.5%

Leffe radieuse | לף רדיוס
בירת אייל מנזרית בלגית שמקורה במנזר בלגי בן יותר מ 800- שנה. הבירה מיוצרת בתהליך של תסיסה עילית משעורה, תירס וכשות לה מוסיפים תבלינים ופירות המעניקים לה את טעמיה המובחנים. בירה מורכבת ועשירה במיוחד, בעלת גוון חום זהוב. לבירה ארומה ייחודית הנובעת מהוספת גרידת תפוז ותבלינים המעניקים לה עומק טעמים. 8.2%

Leffe ruby | לף רובי
בירת איל מנזרית בלגית שמקורה במנזר בלגי בן יותר מ 800- שנה. בירה אדמונית וקלילה, בעלת ארומות וטעמי פירות אדומים: אוכמניות, פטל ותות שדה. הרובי מתוקה עם מרירות ברורה ומאוזנת. 5%

Stella Artois | סטלה ארטואה
בירת לאגר בלגית, סופר פרמיום בעלת ארומות רעננות וסיומת ארוכה ונעימה בפה. הבירה מיוצרת על פי מתכון סודי ועתיק אשר שורשיו מתחילים אי שם בשנת 1366 , במבשלה עתיקה בעיירה לובן. סטלה ארטואה מיוצרת בתהליך ארוך ומורכב ,הכולל שלושה סוגי כשות לרבות הזן הארומטי סאז. 5%

Hoegaarden | הוגרדן
בירת החיטה הבלגית המקורית, מיוצרת משעורה וחיטה מלאה ומתובלת בגרידת תפוז קורסאו וזרעי כוסברה, המעניקים לה את טעמה ההדרי המיוחד והמרענן ואת חמיצותה העדינה. בשל כך הבירה נחשבת למלווה האידאלית למגוון רחב של מנות, בייחוד למנות דגים וים עדינות, ולקינוחים מבוססי פירות. 4.9%

בירה אנגלית

Newcastel | ניוקאסל
ניוקאסל בראון אייל היא בירת אייל בריטי חום מסורתית, העשויה מתערובת של מספר סוגי לתת שעורה וחיטה המותססים בתסיסה עילית (שמרי אייל). זוהי בירת אורבן קלאסית באופיה שהתפתחה בערי בריטניה באמצע המאה הקודמת. בכל לגימה תגלו ארומות וטעמי דגנים, ביסקוויט, אגוזים וקרמל. צבעה הייחודי הוא חום עמוק והיא מאופיינת במרירות נמוכה במיוחד.

בירה אמריקאית

Miller | מילר
ארצות הברית, המילר היא לאגר בעלת גוף חלק וקל לשתייה. צבעה זהוב עמוק והיא ניחנת בארומה פירותית, במתיקות עדינה ובמרירות צנועה. הבירה היחידה בעולם אשר עוברת תהליך של פילטור קר. התהליך המתבצע על ידי לוחות קרמיים בטמפרטורה של ארבע מעלות צלזיוס מסנן את המוצר אך חוסך את הפסטור בחום אשר פוגע בטעמו ורעננותו, כך מתקבלת בירה בסגנון חבית היישר מהבקבוק.

Blue Moon | בלו מון
בירת הקראפט הנמכרת ביותר בארה״ב. את שמה קיבלה מביטוי מפורסם המשווה ״ירח כחול״ למאורע נדיר. בלו מון מיוצרת בהשראת סגנון בירות החיטה הבלגיות, אך עם מס׳ שינויים שהופכים אותה לחביבה. הראשון תוספת של שיבולת שועל ליצירת גוף קרמי, השני תוספת של תפוזי וולנסיה ליצירת מתיקות תפוז עדינה והשלישי אחוז אלכוהול של 5.4%.

Samuel Adams | סמואל אדמס
הבירה שהתחילה את מהפיכת בירות הבוטיק בארה”ב. עשויה בשיטות מסורתיות ואיטיות, ומתובלת בשני סוגי כשות בווארית אצילית, שג’ים קוך (הברומייסטר), בוחר עד היום בעצמו בכל סתיו. בסמואל אדמס בוסטון לאגר יש פי 5 יותר כשות מאשר בבירות סטנדרטיות אחרות, ייחוד המעניק לה ארומה פרחונית מובחנת, מרירות גבוהה ומתקתקות לתת נעימה.

בירה יפנית

Asahi Super Dry | אסהי
בירת לאגר יפנית, יוצרה לראשונה ב- 1987. תהליך הייצור: מיוצרת מלתת, כשות, תירס ואורז באיכות ובטרייות קפדנית. אסהי סופר דריי היא הבירה הנמכרת ביותר ביפן ומותג הבירה הרביעי הנמכר ביותר בעולם. הבירה משתלבת היטב עם אכילת סושי. 5%

מקסיקו

Corona | קורונה
ייחודה של בירה קורונה באיכות המים הגבוהה ובתהליכי היצור המתקדמים שלה, ההופכים אותה לבירה איכותית וקלה לשתייה, המתאימה למזג האוויר ולטעמו של הצרכן הישראלי. המבשלה אשר נוסדה על ידי Pablo Diez בשנת 1925 במקסיקו היא תופעה ייחודית בהיותה קרובה לעצמאות כלכלית. בבעלותה למעלה משבע מבשלות ענק, מהמתקדמות בעולם. 4.6%

Negra Modelo | נגרה מודלו
נגרה מודלו, המוכרת במקסיקו כבירה עילית או כהקצפת של הבירות, יוצרה לראשונה בשנת 1925 במבשלות Grupo Modelo) Cerveceria Modelo) במקסיקו (המבשלה של בירה קורונה, Pacifico Clara, Medelo Especial ועוד) וחדרה לראשונה לשוק המקומי המקסיקני. 5.3%

בירה ישראלית

Goldstar | גולדסטאר
כיום נחשבת גולדסטאר לבירה האהובה והנמכרת ביותר בישראל. מכל ארבע בירות הנמכרות בארץ – אחת היא גולדסטאר. גולדסטאר היא בירת לאגר כהה בעלת צבע אופייני חום אדמדם, המכילה 4.9% אלכוהול ומותססת עם זן שמרים מיוחד שנבחר בקפידה ונותן לה את טעמה הייחודי. היא מתגאה במסורת של למעלה מ-60 שנה של ייצור על פי מתכון ייחודי מתערובת סוגי לתת בהיר וקלוי – שמעניקים לה בכל לגימה טעם וארומה שאין לאחרות.

Goldstar Unfilterd | גולדסטאר לא מסוננת
מבושלת על פי המתכון האהוב והאיכותי של גולדסטאר, אך אינה עוברת את התהליך האחרון של סינון לפני ביקבוק, דבר שמאפשר לה לשמר את רכיבי הטעם והצבע המשובחים שלה. גולדסטאר Unfiltered מאופיינת בתחושה סמיכה ובטעם פירותי חזק יותר, בעלת גוף מלא ומראה מעט סמיך ו”מעונן”.

Macabi | מכבי
בירת לאגר ישראלית בהירה. במכבי ישנם 5 אחוזי אלכוהול והיא בירה בסגנון פילזנר. סגנון זה מאופיין בבהירות וצלילות, טעם כשותי ורמת גיזוז גבוהה. בירה מכבי עמדה בציפיות הגבוהות וזכתה בתחרויות בינלאומיות נחשבות לבירה. בשנת 2009 עברה בירה מכבי ריענון ומתיחת פנים, במטרה ליצור את בירת ה-All Malt האיכותית בישראל. בעזרתה של חברת היינקן העולמית, עודכנה נוסחת המשקה המבוססת כיום על 100% לתת אירופאי משובח.

מלכה
מבשלת מלכה קיימת מאז שנת 2006, המבשלה שוכנת בקיבץ יחיעם אשר בגליל המערבי. מקור המים של המבשלה הוא הגעתון שמימיו ידועים כאיכותיים ביותר. הבירות של מלכה לא מסוננות, לא מפוסוטרות ולכן טריות ועשירות בטעם. הבירה היא בירה עבודת יד ומובילה את מהפיכת בירות הבוטיק בישראל. 5-6.5%

בזלת פילזנר
4.9% בירה טרייה, אשר עברה סינון רך. ניחנת במרירות האופיינית לסגנון הפילזנר הקלאסי.
בזלת חיטה |
5.1% בירה טרייה ולא מסוננת, העוברת תסיסה שנייה בבקבוק. הבירה מעוננת ומכילה משקע שמרים טבעי.
בזלת אייל ענברי |
6.4% בירה טרייה ולא מסוננת, העוברת תסיסה שנייה בבקבוק. הבירה מעוננת ומכילה משקע שמרים טבעי.
בזלת דאבל בוק |
8% בירה לאגר טרייה, כהה וחזקה. השילוב שבין תערובת הייחודית של סוגי הלתת השונים והכשות שנבחרה.

אלכסנדר Blonde
סגנון: בלונד, אלכוהול: 5.3% שמרים: תסיסה עילית, אייל. מראה: זהובה, בהירה, צלולה, ראש קצף לבן. אף: פרחים, דבש, כשות אצילי טעם: מאוזנת להפליא עם נטייה כשותית, סיומת ארוכה, חלקה ויבשה עם כשותיות מעודנת ונעימה. בעלת גוף בינוני, וגיזוז טבעי עדין.

אלכסנדר Ambrée
סגנון: Biere De Garde אלכוהול: 5.7% שמרים: תסיסה עילית, אייל. מראה: ענברית, צלולה, ראש קצף אוף וויט. אף: מאלט, קרמל, אדמת יער, תבלינים טעם: מאוזנת עם מאלט בחזית, קרמל, תבלינים, טעמים קלויים משולבים במרירות מענגת, סיומת ארוכה ומורכבת, גוף מלא ובכל זאת יבשה, גיזוז טבעי עדין, נעימה מאוד לשתייה.

אלכסנדר Green
סגנון: IPA, אלכוהול: % 6 שמרים: תסיסה עילית, אייל. מראה: זהובה כתומה, ראש קצף בהיר. ריח: פירותיות סוערת – אשכולית, גויאבה, מנגו, פסיפלורה ועוד פירות טעם: מרירות

אלכסנדר Black
סגנון: Porter, אלכוהול: % 7 שמרים: תסיסה עילית, אייל. מראה: שחורה עם ברק אדום, ראש קצף בצבע קרם. אף: שוקולד מריר, אספרסו, פרי בשל, אדמת יער טעם: שוקולד מריר, אספרסו, פירות מיובשים, גוף מלא וחלק, סיומת ארוכה בטעם קפה אלכוהולי.

Duvel | דובל
ספינת הדגל של הבירות הבלגיות. בירה זהובה ומעורפלת בעלת ניחוח פירותי וסיומת יבשה. הבירה עוברת תסיסה נוספת בבקבוק (שיטת שמפניה). 8.5% אלכוהול.

Duvel Single | דובל סינגל
בירת הפרימיום המוערכת, בגרסת החבית. צבעה זהוב, היא בעלת קצף קרמי, ניחוח של כשות טרייה וגוף המשלב מרירות ופירותיות מרומזת. לבירה סיומת ארוכה והיא מרווה ומרעננת. 6.8% אלכוהול.

Duvel triple hop | דובל טריפל הופ
דובל מיוחדת בעלת שלושה סוגי כשות במקום שניים. כל שנה מתחלפת הכשות השלישית. השנה זוהי כשות חדשה וניסיונית שעוד לא קיבלה אפילו שם. הכשות מעניקה לבירה ארומות עוצמתיות ומיוחדות. מהדורה מוגבלת ומיוחדת בבקבוקים בלבד. 9.5% אלכוהול.

Maredsous triple | מרדסו טריפל
בירת מנזר חזקה המיוצרת על פי המתכונים העתיקים של המנזר. צבעה זהוב אדמדם, בעלת ארומה פירותית, טעם קרמלי- דבשי ומרקם קטיפתי. 10% אלכוהול.

Vedett extra white | וודט אקסטרא וויט
בירה חדשה מהבית של דובל, מרדסו וליפמנס: בירת חיטה לבנה מיוחדת, מרעננת וקלילה. בעלת סיומת מתקתקה וארומה הדרית. 4.7% אלכוהול.
הבירות של מבשלת נגב |

Negev Oasis | נגב אואזיס
בירה בוטיק ישראלית בירה זהובה וקלילה מרווה ומרעננת כמעיין המתפרץ בלב המדבר 4.7% אלכוהול.

Negev Amber Ale | נגב אמבר אייל
בירה אמבר היא בירה בגוון חום-אדמדם המדגישה את מתיקותו של המאלט. עשירה ומלאה בטעמים פירותיים. 4.9% אלכוהול.

Negev Oak Porter | נגב פורטר אלון
בירת פורטר בסגנון אנגלי בגוון שחור כהה, המיושנת עם שבבי עץ אלון המעניקים לה מרקם קרמי וטעם עשיר במיוחד. הבירה בעלת מרירות קלה וגוף מלא. 5% אלכוהול.

 

בירות הפירות של מבשלת לינדמנס

Lindemans Kriek | לינדמנס קריק
בירת דובדבנים בלגית מסורתית. אחרי לפחות שנה של יישון בחביות עץ אלון מוסיפים לבירה 25% דובדבנים מובחרים המעניקים לבירה ניחוח וטעם טבעי, מרענן ופירותי. 3.5% אלכוהול.

Lindemans Apple | לינדמנס אפל
בירת תפוחים בלגית מסורתית. אחרי לפחות שנה של יישון בחביות עץ אלון מוסיפים לבירה 25% תפוחים מובחרים המעניקים לבירה ניחוח וטעם טבעי, מרענן ופירותי. 3.5% אלכוהול.

Lindemans Peach | לינדמנס פיץ׳
בירת אפרסקים בלגית מסורתית. אחרי לפחות שנה של יישון בחביות עץ אלון מוסיפים לבירה 30% אפרסקים המעניקים לבירה ניחוח וטעם טבעי, מרענן ופירותי.
2.5% אלכוהול.

הבירות של מבשלת פולר׳ס הלונדונית

Fuller’s London Porter | לונדון פורטר
בירה ממבשלת פולר׳ס הלונדונית. בהכנתה משתמשים בלתת קלוי ולכן צבעה שחור. הבירה בולטת בטעמיה הקלויים עם רמזים לשוקולד מריר ואספרסו. 5.4% אלכוהול.

Fuller’s ESB | פולר׳ס אי.אס.בי
Extra Special Bitter ממבשלת פולר׳ס הלונדונית. טעמה המריר נובע מכמות הכשות הרבה אותה היא מכילה. צבעה מהגוני עמוק, בריחה ניתן לזהות רמזים לדובדבנים, תפוז וקרמל. 5.9% אלכוהול.

Fuller’s London Pride | לונדון פרייד
בירת הדגל של מבשלת פולר׳ס הלונדונית. אייל אנגלי מסורתי בעל מרירות עדינה וצבע אדמדם. מוגז קלות כיאה לסגנון האנגלי הקלאסי. 4.7% אלכוהול.

Fuller’s Honey Dew | האני דיו
בירת דבש אורגנית. הבירה קלילה וכמעט שאינה מרירה. צבעה בהיר זהוב, נגיעת הדבש מורגשת בניחוחה ובטעמה. 5% אלכוהול.

IPA India Pale Ale | אינידה פייל איל
כיאה לסגנון, בעלת צבע מהגוני, ניחוחות של כשות ופירות הדר וטעם מריר מעודן.עוברת תסיסה שנייה בבקבוק, המעצימה את הניחוחות והטעמים ומשדרגת את חוויית השתייה. 5.3% אלכוהול.

הבירות של מבשלת המנזר הטראפיסטי שימאי

Chimay Red | שימאי רד
בירה טראפיסטית המיוצרת עד היום במנזר השתקנים. צבעה חום-אדמדם, בעלת ארומה פירותית וטעמי אגוז קלוי וסוכר חום. 7% אלכוהול.

Chimay Triple | שימאי טריפל
בירה טראפיסטית המיוצרת עד היום במנזר שתקנים ע״י הנזירים. בהירה בצבעה, מעורפלת, בעלת ניחוחות פרחוניים של כשות, טעם עשיר וסיומת יבשה, מרירה ומרעננת. 8% אלכוהול.

Chimay Blue | שימאי בלו
אחת הבירות המפורסמות בעולם, זוהי בירת הדגל המפורסמת של שימאי. בירה טראפיסטית המיוצרת עד היום במנזר השתקנים ע״י הנזירים עצמם. צבעה חום-נחושת כהה, בעלת ניחוח של פירות ותבלינים, מרירות עדינה המאוזנת במתיקות של קלייה וצימוקים. 9% אלכוהול.

הבירות של מבשלת סן ברנרדוס

St. Bernardus Triple | סן ברנרדוס טריפל
בירת מנזר בלגית ממבשלת בוטיק. בהירה ומעורפלת, משלבת מתיקות קלה וייחודית ומרירות עדינה. עושר הניחוחות מרמז על צמחי תבלין שונים. 8% אלכוהול.

St. Bernardus Prior 8 | סן ברנרדוס פריור 8
בירת מנזר בלגית ממבשלת בוטיק. צבעה כהה, מאוזנת ובעלת מרקם קרמי וקצף סמיך. הבירה פירותית בטעמה ומשלבת מרירות מרומזת ומתיקות המזכירה טעמי טופי ושוקולד מריר. 8% אלכוהול.

St. Bernardus Abt 12 | סן ברנרדוס אבט 12
נבחרה לאחת מחמש הבירות הטובות בעולם. בירת הדגל של מבשלת הבוטיק של סן ברנרדוס, צבעה שנהב כהה. טעמה שוקולדי – פירותי עשיר וסמיך עם רמיזות לעשבי תיבול שונים. הבירה קרויה על שם אב המנזר. 10% אלכוהול.

St. Bernardus Christmas Ale | סן ברנרדוס כריסמס אייל
בירת אייל כהה, מיוחדת וחזקה מאוד, פירותית, מתובלת, עשירה וסמיכה. הבירה מיוצרת פעם בשנה לקראת חג המולד בכמות מוגבלת. 10% אלכוהול.

St. Bernardus Wit | סן ברנרדוס ויט
בירת חיטה בלגית מסורתית,לא מסוננת. צבעה בהיר-מעורפל והיא עשירה בתבלינים ובניחוחות של תפוז, גרגירי כוסברה ואפילו בננה. טעמה עשיר ומתקתק עם חמיצות לימונית עדינה. 5.5% אלכוהול.

הבירות של מבשלת פרימטור הצ׳כית

Primator Weizenbier | פרימטור וויצן
הבירה הטובה ביותר בעולם לשנת 2013. בירת חיטה בהירה ומעורפלת בסגנון בווארי. כיאה לסגנון בעלת ניחוח של בננה וציפורן, גוף בינוני ועשיר בטעמים פירותיים. 5% אלכוהול.

Primator Premium | פרימטור פרימיום
בירת הדגל של מבשלת פרימטור הצ׳כית. נבחרה לבירת הלאגר הטובה בעולם. בעלת צבע זהוב צלול, קצף עשיר ועמיד וסיומת מרווה ומרעננת. 5% אלכוהול.

הבירות של מבשלת ליפמנס

Liefmans On The Rocks | ליפמנס און דה רוקס
בירה המבוססת על חמישה סוגים של פירות אדומים. מומלצת לשתייה עם קוביות קרח, המעניקות חווית שתיה שונה ומיוחדת. 3.8% אלכוהול.

Liefmans Kriek Brut | ליפמנס קווה ברוט
בירת קריק חזקה זו הינה תוצר של ערבוב בין כמה בירות מובחרות משנות ייצור שונות של המבשלה עם דובדבנים בשלים. בירה עשירה במורכבותה, בעלת צבע אדום כהה, המציגה מתקתקות, חמצמצות, גוף מלא וסיומת ארוכה. 6% אלכוהול.

בירות מיוחדות

Crabbie’s | קראבי’ס ג’ינג’ר ביר
מיוצרת לפי מתכון סודי בן יותר ממאה שנה, המשלב ג’ינג’ר איכותי מהמזרח הרחוק. קראבי’ס ג’ינג’ר ביר מומלצת לשתייה עם קוביות קרח ולימון. מרעננת ומיוחדת. ללא גלוטן. 4% אלכוהול.

Samichlaus | סמיקלאוס 14%
בירת הלאגר החזקה בעולם, מיוצרת רק יום אחד בשנה ומתיישנת 10 חודשים בחביות עץ. צבעה חום בזלתי כהה. בעלת ארומה מורכבת וטעם מתוק מאוד. 14% אלכוהול.

בית הסיידרים של ווסטונס, אנגליה

Premium Cider | ווסטונס סיידר פרימיום
סיידר תפוחים חצי יבש בצבע ענברי עמוק. הסיידר מתיישן בחביות עץ אלון בעל ארומה של תפוחים בשלים. מוגז, מרענן ועשיר בטעם של תפוחים. 4.5% אלכוהול. ללא גלוטן.

Old Rosie | אולד רוזי
סיידר מסורתי מעורפל ומתובל בנדיבות. בעל אחוז אלכוהול גבוה וניחוחות של קינמון, ציפורן ופירות הדר בשלים. מתיישן בחביות עץ אלון רבות שנים ומוגז קלות. 7.3% אלכוהול. ללא גלוטן.

English Vintage | אינגליש וינטג’ סיידר
סיידר מיוחד זה נעשה מיבול תפוחים ספציפי ומיוחד כל שנה ושנה ועל כן כל ייצור בעל מאפיינים משלו, אשר שונים מעט זה מזה. הסיידר בהיר בצבעו, בעל ניחוח וטעם עשיר של תפוחי סיידר בשלים וסיומת ארוכה ומתקתקה. 750 מ”ל. 7.3% אלכוהול. ללא גלוטן.

Henry Westons Vintage Perry | הנרי ווסטונס וינטאג’ פרי
סיידר אגסים מיוחד, המיוצר מפירות מובחרים בלבד שנקטפו בהרפורדשייר, אזור הידוע במטעי האגסים שלו. הנרי ווסטונס וינטאג’ פרי בהיר בצבעו, מוגז בעדינות, בעל גוף קל וטעם פירותי ועדין המזכיר יין לבן. 500 מ”ל. 7.4% אלכוהול. ללא גלוטן.

כל הזכויות שמורות לזמן אמיתי בע״מ | מפת האתר | הצהרת נגישות
דילוג לתוכן