אז אתם יושבים בבר ומתלבטים מה להזמין – שוב גולדסטאר או אולי גינס? עם קצף, או אולי בלי, ומה בכלל עדיף – חבית או בקבוק? הגיע הזמן לסדנת בירה!
למה? כי אם אתם באמת מתעניינים בתשובות לשאלות האלו – הנה עוד כמה שאלות הקשורות לבירה, עליהן תקבלו תשובה מפורטת ומקצועית בסדנאות הבירה המפנקות של זמן אמיתי:
- מי המציא את המשקה המופלא הזה?
- האם הכרס של הבירה נועדה בשביל הבירה או בגללה?
- למה צריך בכלל קצף על הבירה?
- האם זה נכון שבירה בריאה לגוף? (לנפש ברור שהיא בריאה…)
- מה עוד קיים בעולם הבירות מלבד גולדסטאר?
- מה הבירה הכי טעימה בעינייך?
- מה קדם למה – יין או בירה?
- מה הם המונחים המוזרים האלה כשות ושמרים?
- מים ממלאים 70% מגוף האדם, האם הם חשובים גם לבירה?
- מה גורם לצבע הכהה של הבירה?
- נזירים מנועים משתיית אלכוהול, אך מכינים בירה מצויינת, הייתם מאמינים?
- מה יותר טעים: בירה בבקבוק או או בירה מחבית?
- ומה זאת בירה בוטיק?
- ואיך עדיף לשתות – בבקבוק או בכוס?
סדנת בירה של זמן אמיתי תיקח אתכם למעמקי עולמו המרתק של ה"שיקוי" (פירושה של המילה "בירה" בלטינית). מכיוון שהמרכיבים לבירה שונים ממקום למקום ובתרבויות שונות, כך גם המאפיינים של התוצר הסופי, כמו טעם, ריח וצבע משתנים.
במהלך סדנת הבירה שלנו תוכלו להכיר את סוגי הבירות השונים, את ההבדלים ביניהם – והכי חשוב תוכלו לטעום מגוון בירות מרחבי הארץ והעולם.
מטרת סדנת בירה של זמן אמיתי היא להקנות מידע על המתרחש בעולם הבירות המפותח בארץ ובעולם, ללמוד ממה מייצרים בירה ואיך, ולהבין את הטעמים המשתנים של הבירות.
אחרי שתשתתפו באחת מן סדנאות הבירה שלנו – כבר תדעו בדיוק מה להזמין בבר בפעם הבאה שתצאו לשבת על בירה.
לפרטים נוספים על סדנאות בירה של זמן אמיתי – השאירו פרטים או התקשרו 054-3234301