קוקטיילים
הטרנד שמסעיר את ישראל והעולם כבר זמן רב
אלפי בליינים הפוקדים את הברים ברחבי הארץ מבקשים לשתות קוקטיילים יצירתיים ומיוחדים, ולא מסתפקים יותר במשקה פשוט כמו בירה או יין
ברמנים שאינם מתמחים בסודות עולם המיקסולוגיה עלולים להיות נבוכים וחסרי אונים וידע מול דרישת הבליינים ולא להיענות לצורכיהם
?ידוע לנו שאין ברמן שלא יודע להכין את הקוקטיילים הקלאסיים כמו מוחיטו, קוסמופוליטן או סאוור. גם וויסקי סאוור, מרגריטה, ראסטי נייל או קיר רויאל הם קוקטיילים שכולם מכירים. אבל מה עם קוקטיילים מיוחדים, חדשים ומסעירים
!אז זהו, בשביל זה זמן אמיתי כאן
MIXING WITH THE BEST
בזמן אמיתי זיהינו את טרנד הקוקטיילים המתגבר, ולכן השקנו לאחרונה את פרויקט – Mixing with the best- קורס המיקסולוגים הראשון בישראל בהשתתפות מומחי הקוקטיילים המובילים בארץ, שיספק לכם המון כלים לחשיבה מחוץ לקופסה, יצירתיות פורצת גבולות והכי חשוב – לימוד והכנת
קוקטיילים ייחודיים רק לכם
קורס הקוקטיילים הייחודי של זמן אמיתי ילמד אתכם איך מכינים קוקטיילים כמו מקצוענים, כמו אלו שמובילים את עולם המיקסולוגיה בארץ והפכו את התחביב לקריירה מושלמת. הקורס יגלה את כל הסודות להכנת קוקטיילים ייחודיים, ויספק מתכונים מקוריים לקוקטיילים מנצחים ובלתי נשכחים
קראו עוד
את קורס מיקסולוגים הייחודי והמושקע של זמן אמיתי יעבירו ארבעת המיקסולוגים הבכירים בארץ, רובם בעלי ברי קוקטיילים מצליחים שמשאירים חותם על תרבות הקוקטיילים הישראלית
אוריה עטיה, הבעלים של ה"טיפה מרה" בר הקוקטיילים הבועט בגבעתיים
קורס מיקסולוגים – תוכן השיעור
- הברמן המודרני והשקפת עולמו של אוריה על תחום המיקסולוגיה המתפתח
- הדגמה חיה בהשתתפות הלומדים בקורס של קוקטיילים מובילים בעולם (קלאסיים + מודרניים)
- דרכי הכנת הקוקטיילים, הרעיון מאחוריהם וכמובן – איך מכינים אותם באופן מושלם
-
ריי ווייט, מיקסולוגית בעלת שם עולמי, אחת מנשות הקוקטיילים המובילות בישראל
קורס מיקסולוגים – תוכן השיעור של ריי
- הברמן המודרני והשקפת עולמה של ריי על תחום המיקסולוגיה המתפתח
- שירות ומכירות בבר קוקטיילים
- סקירת האביזרים הדרושים להכנת קוקטיילים מתקדמים והסבר על ייעודם ושימושם
- הסבר והדגמה של השיטות המתקדמות וטכניקות העבודה להכנת קוקטיילים מושלמים
- הדגמה של קוקטיילים ייחודיים
יותם שילה, הבעלים של הספייסהאוס, דאבל סטנדרט ופרוייקט הקוקטיילים המבוקבקים המדובר בארץ
קורס מיקסולוגים – תוכן השיעור של יותם שילה
- הברמן המודרני והשקפת עולמו של יותם על תחום המיקסולוגיה המתפתח
- סקירת הכוסות וייעודן בתחום הקוקטיילים (קלאסיים ומודרניים) + התאמת ובחירת כוס נכונה לקוקטייל
- סקירת קישוטי הקוקטיילים המפורסמים בעולם ודרך הכנתם באופן מדויק ופרקטי
- הדגמה של עבודה על קישוט חדש (משלב הרעיון ועד לשלב הביצוע) – ההבדלים בין decorationלבין garnishוחשיבות "התפאורה" כתומכת ברעיון הקוקטייל
- חליטות וסירופים מיוחדים בהכנה עצמית – דרכי הכנה ושימוש
- הכנת קוקטיילים ייחודיים ומקוריים
-
אלעד ברוך, הבעלים של הקלאביס קלאב
קורס מיקסולוגים – תוכן השיעור של אלעד ברוך
- הברמן המודרני והשקפת עולמו של אלעד על תחום המיקסולוגיה המתפתח
- איך פורצים את הגבולות הסטנדרטיים של בר הקוקטיילים הממוצע ויוצרים משהו חדש
- ההבדלים בין ברמן בבר קוקטיילים לבין בר רגיל שמכין קוקטיילים (הכנות, קצבי עבודה, אחידות, וכו')
- מחובבן למקצוען – איך הופכים את כל מה שנלמד בקורס למקצוע
- הסבר והדגמה על הכנת קוקטייל מנצח לתחרות קוקטיילים – משלב התכנון ועד שלב הביצוע
- הדגמה של קוקטיילים מקוריים
- המשתתפים יוצרים את קוקטייל החתימה שלהם
למידע נוסף והרשמה על Mixing with the best – קורס המיקסולוגים של זמן אמיתי
03-5138101
סגור