"מקצועות באים והולכים, טרנדים עוברים וחולפים, חווית השתייה היא נצחית". ברמן אנונימי.
ישנן עבודות רבות בהן עוסקים אנשים, טובות יותר או פחות, מכניסות יותר או פחות אך עבודה אחת תמיד תבלוט ותעורר קנאה, אצל מנקה הרחובות כמו גם מנכ"ל חברת הייטק, וזו היא עבודת הברמן.
היכולת של הברמן או הברמנית, לספק בועה של כמה שעות לכל מי שמגיע לבר, חוויה המנתקת אותו מחיי השגרה ומעניקה טעמים, ניחוחות, צחוק, העצמה, אושר או תמונה מעוררת קינאה לסטורי, זו זכות השמורה למעטים.
מקצוע הברמן הוא גדול ומגוון, יש ברמנים המתמחים בעבודה בווליום גבוה, מועדונים ומסיבות, יש ברמניות המתמחות בעבודה הדורשת חוש טעם וזיקה לאוכל טוב וציוותו לאלכוהול, יש ברמנים שמקדישים את עבודתם לחיבור בין מרכיבים, הלא הם יוצרי הקוקטיילים, המיקסולוגים, ויש כאלו המשלבים בין הכל. המשותף לכולם, גם אם בחרת בכיוון אחד בלבד, הוא האנשים שבאים לבר והעיניים הנשואות אליך בהשתאות. להיות ברמן זה להיות הלב של עולם האלכוהול והאירוח, בלי ברמנים, אין ברים, ובלי ברים, החיים הרבה פחות טובים. האחריות היא גדולה, הכוח עוד יותר והתגמול הוא עצום, באיזו עוד עבודה, אלכוהול טוב, מוזיקה ופלרטוט הם חלק עיקרי ממה שעליך לעשות?. ובגלל המגוון של הברים והתחום, המקצוע הזה יכול להיות קריירה לכל החיים, כן, וויסקי וג'ין כדרך חיים יכולים להמשך לתמיד.
לא כל אחת יכולה להיות ברמנית, לא כל אחד יכול לספק את החוויה המושלמת. אך כולם יכולים לנסות. ניתן לבלות מספר שנים במעבר בין ברים שונים וללמוד לבד את התורה. זאת במידה ויהיה בר ראשון שיקבל אותך. יש גם דרך טובה בהרבה, לימודית ולא פחות מכך, חוויתית. קורס ברמנים בזמן אמיתי, בית הספר הגדול והראשון בישראל.
ברוב הברים היום, בטח ובטח הטובים שבהם, דרישת המינימום לקבלה לעבודה הינה תעודת ברמן בינלאומית, בדיוק כמו שזמן אמיתי מספק בלעדית בישראל. זה נחמד ויפה להתחיל בתחום וללמוד תוך כדי תנועה, אך האפשרות של זמן אמיתי בבנייתך כברמן המגיע מוכן, עם ידע מקיף, ניסיון פרקטי ויכולות אירוח ומתן שירות ומכירתיות, מספקת עמדה קדמית ומובילה על פני כל היתר. זה כמו לצאת לריצת מאה מטר כאשר אתה מתחיל בקו החמישים.
קורסי הברמנים בזמן אמיתי מספקים בזמן קצר, בין עשרה לששה עשר מפגשים, בשבועות בודדים, מעטפת מלאה של כל הדרוש לברמן או לברמנית המתחילים ואף מעבר לכך. החל בידע האלכוהולי על כל מוצר בו משתמשים ועד לדיוק בקוקטיילים פשוטים כמורכבים. ולא עוצרים שם, זה רק חלק אחד בקורס המכין אותך בצורה פרקטית, מעשית, לעבודה בכל סוגי הברים על ידי תרגולים בלתי פוסקים וליווי של המדריכים מהמובילים של סצנת הברים בישראל. בזמן אמיתי מבינים גם את חשיבות השירות והמכירה בברים השונים ולא פוסחים גם על לימוד ממצה של אספקטים אלו, מרמת המפית מתחת לכוס ועד התמודדות עם לקוח בעייתי.
הברמנים והברמניות היוצאים מזמן אמיתי, מוכנים לעולם האמיתי. כל זאת מבלי להוריד את מה שהמדריכים/ברמנים הכי אוהבים, לספק חוויה מהנה ורצון שזה לא יגמר לעולם. כי במקצוע הזה, החגיגה תמיד נמשכת.
רוקו – אלעד רואימי